Tánc > 2. oldal > Hobbi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tánc > 2. oldal > 20 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Salsa.wyw.hu
http://salsa.wyw.hu/

Érdekességek a Salsa világából! Tánccipők, ruhák és kellékek, tánciskolák.

Salsa.wyw.hu
Szponzorált linkek
Balettművészet - hírek, előadásnaptár
http://www.balettmuveszet.hu

Rajong a klasszikus balettért? Oldalunkon értékes információkat, híreket olvashat a hazai balett előadásokról, művészekről, érdekességekről. Tájékozódhat az előadások részleteiről, időpontokról, és naptárban követheti az aktuális balettelőadásokat. Balettművészeti portálunk célja a magyar balettművészet és a klasszikus balett oktatás hazai és nemzetközi népszerűsítése, fiatal tehetségek felfedezése és oktatása, ezen kívül megismertetni a fiatalokkal a klasszikus balett művészetet, és az ehhez kapcsolódó kultúra magas szintű szellemiségét, valamint segíteni a klasszikus balett oktatás még szélesebb körű elterjedését. Ha Ön balett rajongó, érdemes gyakran látogatni az oldalunkat, mert folyamatosan frissítjük új hírekkel, érdekességekkel!

Balettművészet - hírek, előadásnaptár
Klasszikus balett tanfolyamok Budapesten
http://www.balett-tanfolyam.hu

Mindig is vágyakoztál rá, hogy olyan a kecsesek és szépek legyenek a mozdulataid, mint a balett táncosoké? Tudtad, hogy felnőttként is megismerheted a klasszikus balett varázslatos világát? Akkor ne habozz, itt a lehetőség! A megoldás számodra: az új nulláról kezdő felnőtt klasszikus balett tanfolyam!

Klasszikus balett tanfolyamok Budapesten
Útmutató az argentin tangó elkezdéséhez
http://endretango.com/argentin-tangot-szeretnek-tancolni-hogyan-kezdjem-el/

Gondolkoztál már, hogy elkezdj valaha is argentin tangót táncolni? Ha sétálni tudsz, akkor tangózni is! :) Kezdésnek itt ez a remek kis útmutató. Pár kattintással már tanfolyamot is ki tudsz választani magadnak! Ismerd meg az ölelések táncát!

Útmutató az argentin tangó elkezdéséhez
Tánckellék szaküzlet Belmove.hu
http://www.belmove.hu/

Központi helyen található, mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető táncszaküzlet. Közvetlenül a Nyugati térnél a Bajcsy Zs. út elején találsz meg minket. Kínálatunkban a balettcipők - gyakorló és spicc cipők - a tánccipők, balett ruhák és egyéb kiegészítők találhatók meg. Várunk szeretettel.

Tánckellék szaküzlet Belmove.hu
Gyermek és felnőtt tánc oktatás Debrecenben
http://happytimetanciskola.hu/

A Happy-Time Tánciskola egy 2016-ban alakult tánciskola, mely főleg latin táncok, show-táncok és moderntánc oktatásával foglalkozik. Egyediségüket az adja, hogy nem csak a gyermekeknek biztosít táncolási illetve mozgási lehetőséget, hanem a felnőtt érdeklődőknek is. Így az érdeklődőket 4 éves kortól egészen az örökifjakig várja. Gyermek táncoktatásukban a hagyományos latin és standardtáncok mellett minden csoport egyedülállóan ismerkedik a moderntáncokkal illetve a show és revütáncokkal. Felnőttek számára tornázást, társastáncolást, a pár nélküli hölgyeknek latin és standardtáncolást sajátíthatnak el bulis hangulatban. Ezen kívül Debrecenben egyedülállóan a hölgyek itt tudnak megismerkedni a burlesque tánccal is.

Gyermek és felnőtt tánc oktatás Debrecenben
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
hobbi.wyw.hu: Hobbi katalógus. Különböző kreatív hobbival foglalkozó weboldalak gyűjteménye. Szabadidős tevékenységek.
Gyűjteményünkben 621 válogatott hobbi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 621 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 23 | Linkre kattintás összesen: 168714