Búvárkodás > 3. oldal > Hobbi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Búvárkodás > 3. oldal > 39 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Búvárkodás.wyw.hu
http://buvarkodas.wyw.hu/

Búvárboltok, búvárbázisok, merülőhelyek. Búvárfelszerelést vásárolnál? Oldalunkon megtalálod a legjobb búvárboltokat Magyarországon.

Búvárkodás.wyw.hu
Szponzorált linkek
Kamenzi merülőhely
http://buvarsulikamenz.atw.hu/

Kamenzi merülőhely - A merülések mellett búvár szaküzlettel, kölcsönzési lehetőséggel, hosszabb idő eltöltéséhez szállással várják vendégeiket.

Kamenzi merülőhely
Békaember Dive Club
http://www.frogman.hu/

Békaember Dive Club - NAUI búvártanfolyamok profi szinten, oktatás egyénre szabottan.

Békaember Dive Club
EurodivE Búváriskola
https://www.eurodive.hu/

Búváriskolánkat azért hoztuk létre, hogy megismertessük mindazokkal a tengerek változatos világát, akik kedvet és bátorságot éreznek arra, hogy elhagyják a szárazföldet és könnyűbúvár felszereléssel alámerüljenek az ismeretlenbe. Ahhoz hogy ezt megtehesd, el kell végezned egy vagy több búvártanfolyamot. Mi PADI rendszerben oktatunk, mely a világ legnagyobb és egyben legelfogadottabb búvároktatási szervezete. Ha tanfolyamaidhoz minket választasz, mindent meg fogunk tenni, hogy a lehető legbiztonságosabb és legjobb hangulatban sajátíthasd el a tudnivalókat. Képzéseink kiscsoportosak, mely kiválóan alkalmas a kellő készségek elsajátításához. Arra is van lehetőség, hogy külön a te időbeosztásodhoz alkalmazkodva alakítsuk ki a tanfolyam menetrendjét. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, úgy küldj egy e-mailt, vagy hívj fel bennünket telefonon: (+36 70) 313 0478 vagy e-mail: info@eurodive.hu

EurodivE Búváriskola
Bluedeepclub
http://www.bluedeepclub.hu/

Búvárutak szervezése, a Bluedeep márka forgalmazása, a gravity Zero termékek importőre, búvároktatás, felszerelés értékesítés, a Bluedeep márka kedvelőinek központi oldala

Bluedeepclub
Black Divers búváriskola
http://www.blackdivers.hu

"...mélyen a legjobb..." Búvároktatás a kezdőtől a professzionális szintig! Technikai búvárképzés, elsősegély nyújtó tanfolyamok. Nálunk nem a papír számít, hanem a tudás!

Black Divers búváriskola
Búvárnapló
http://www.buvarnaplo.hu/

Élénybeszámolók, terméktesztek, képek, videók,túra ajánlók! Búvároknak kötelező olvasmány!

Búvárnapló
Kezdő Búvár tanfolyam
https://titanbuvar.hu/kezdo-buvar-tanfolyam/

Kóstolj bele a búvárkodásba, ha eddig csak kacérkodtál a gondolattal, hogy kipróbálod a búvárkodást, vagy fogalmad sem volt, hogy hogyan kellene elkezdeni, vagy csak megnéznéd magad búvárfelszerelésben és tapadós neoprénben. Ha pedig kicsit extrémebb dolgokra vágysz, nálunk elsajátíthatod a jég alá merülés anyagát is. Speciális tanfolyamaink között megtalálhatod a szabadtüdős, nitrox, szárazruhás, jég alá merülő, roncsba behatoló és a mélymerülő szaktanfolyamot is. Próbáld ki a búvárkodást, a folytatás utána csak rajtad múlik, mi itt leszünk!

Kezdő Búvár tanfolyam
Diving sopron búvárklub
http://www.diving-sopron.hu

Búvártanfolyamok, búvároktatás alapfoktól a vezetőbúvár szintig, búvárspecialitások oktatása. Tanfolyami szintek: - Gyermek búvár - Junior nyíltvízi búvár - Alapfokú nyíltvízi búvár - Haladó nyíltvízi búvár - Mentőbúvár - Vezetőbúvár Specialitások: - Mélymerülő búvár - Szárazruhás búvár - Éjszakai búvár - Roncsbúvár - Nitrox búvár

Diving sopron búvárklub
Búvár túra, búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
https://www.buvar-abc.hu/

Ha a Búvár ABC-t választod arra, hogy megtanulj búvárkodni, egy csodás búvár túra során végezheted el a búvár tanfolyamot - Egyiptomban vagy Korfun, tengerben, meleg vízben, napsütésben, teljes biztonságban, napi 2-3 merüléssel. Nálunk nem csak a tanfolyamot végzed el, hanem rögtön egy búvár túrán és egy csodálatos nyaraláson is részt veszel. Az elmélethez folyamatos konzultációt kapsz. Akár a párodat és családodat is elhozhatod, akkor is, ha ők nem vesznek részt a tanfolyamon. Legyen a tanulás, nyaralás is egyben!

Búvár túra, búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
hobbi.wyw.hu: Hobbi katalógus. Különböző kreatív hobbival foglalkozó weboldalak gyűjteménye. Szabadidős tevékenységek.
Gyűjteményünkben 621 válogatott hobbi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 621 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 23 | Linkre kattintás összesen: 168714