Numizmatika, éremgyűjtés > Hobbi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Numizmatika, éremgyűjtés > 19 weboldal. Kategória leírása: Numizmatika - Érmegyűjtés: érmék gyűjtése, pénz gyűjtés, éremgyűjtés. Régi pénzekkel foglalkozó weboldalak gyűjteménye.

hobbi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Numismatics Hungary
http://www.numismatics.hu/

Numismatics Hungary, Online numizmatikai folyóirat. Minden, ami numizmatika.

Numismatics Hungary
Magyar Érmeforgalmazó
http://www.mef.hu/

Magyarország érmeforgalmazással foglalkozó vállalkozásának oldalai. Játékok, információk, érdekességek, linkgyűjtemények az érmék világából.

Magyar Érmeforgalmazó
Aranypengő
http://numizmatika.aranypengo.hu/

Az Aranypengő nevű honlapomon, kihasználva az internet, szinte korlátlan kapcsolat- teremtési lehetőségét, egy viszonylag nagyobb darabszámú, a numizmatika szinte minden ágát képviselő csereanyagot kinálok fel cserére, vagy megvételre.

Aranypengő
A numizmatikai szakáruház
http://www.nummulitis.hu

Folyamatosan frissülő kínálat a magyar pénztörténet érméiből és bankjegyeiből. A kínálatban van továbbá szakirodalom valamint kíváló minőségű fém- és papírpénztárolók.

A numizmatikai szakáruház
Forint Portál
http://www.forintportal.hu/index/index.php

Ez az oldal azért jött létre, hogy mindenki megtekinthesse a magyar fémpénzeket a forint rendszerből 1946-tól napjainkig. Az oldalon egy-egy érméről mindenféle információ megtalálható, (átmérő, vastagság, súly, anyag, tervező, legyártott darabszám stb...)

Forint Portál
Pantomat Kft.
http://www.pantomat.hu/

Magyarországon egyedülálló szolgáltatást fejlesztett ki a Pantomat Kft. Egyedi érméket állítanak elő (rézből, bronzból és aranyból) 3 illetve 6 cemtiméteres nagyságban interneten megküldött fénykép alapján.

Pantomat Kft.
EzustForint numizmatika
http://www.ezustforint.hu/

Az oldal a numizmatika iránt érdeklődőknek, gyűjtőknek, kíváncsiskodóknak készült. Lehetőség van az oldalon bemutatott érmek cseréjére is.

EzustForint numizmatika
Procopius Numizmatikai Webáruháza
http://www.procopius.hu

Numizmatikai webáruház. Fő profilunk az 1946 utáni forgalmi és emlék érmek, forgalmi és minta bankjegyek, de természetesen a régebbi korok érméit, bankjegyeit is megtalálja.

Procopius Numizmatikai Webáruháza
Emlékérmék a Vaterán
http://www.vatera.hu/erme_penz_papirpenz_emlekermek_c566.html

Emlékérmék online vásárlása és eladása a Vaterán. ÁRverési lehetőségek mindenkinek.

Emlékérmék a Vaterán
Fórum a numizmatikáról tabuk nélkül, de kulturáltan.
http://numismatist.netgoo.org/

A numizmatikáról tabuk nélkül, de kulturáltan, egy valódi közösség önmoderációján alapulva. Tematizált fórum az érme, érem, emlékpénz, bankjegy és papírpénz gyűjtőinek. Ha már gyűjtő vagy, ha csak érdekel a numizmatika: gyere, és regisztrálj!

Fórum a numizmatikáról tabuk nélkül, de kulturáltan.
Ezüst Panda Online Érmebolt
http://www.ezustpanda.hu/

Érmeboltunk modern ezüst és arany érméket forgalmaz, kizárólag az interneten. Kínálatunkból: ausztrál Kookaburra, Koala, Lunar érmék, kanadai Maple, USA Eagle, mexikói Libertad, kínai Panda, brit Britannia, osztrák Philharmoniker és sok limitált érmecsoda! Befektetési aranyat megrendelésre, kedvező napi áron szerzünk be.

Ezüst Panda Online Érmebolt
Eurocoinshop.hu webáruház
http://www.eurocoinshop.hu/

Az euróérmék után érdeklődők számára ajánlott numizmatikai webáruház. Euro forgalmi sorok, 2 eurok, emlékérmék, aranyérmék országonként csoportosítva.

Eurocoinshop.hu webáruház
baby-lon numizmatikai weboldala avagy numizmatika, kicsit másképp
http://numizmata.5mp.eu/

Egy nem hagyományos numizmatikai oldal, amely nem csak a darabszámokkal, és a paraméterekkel foglalkozik, hanem a bankjegyek és érmék töténelmével, a velük kapcsolatos érdekességekkel, gyűjtők velük kapcsolatos történeteivel is, 1848-tól napjainkig.

baby-lon numizmatikai weboldala avagy numizmatika, kicsit másképp
Magyar Pénzverő Zrt.
http://www.penzvero.hu

A legkorszerűbb technológiával felszerelt üzem az alábbi termékeket és szolgáltatásokat ajánlja megrendelői számára: Emlékérmek nemes- és színesfémből kiemelkedő eseményekre, évfordulókra, egyéb jelentős alkalmakra, egyedi kivitelezésben és egyedi igények szerint. Szerszámacélok vákuum-hőkezelése. 2003 őszétől vésnöktanulók gyakorlati képzése folyik a Magyar Pénzverő Zrt-nél, a legtapasztaltabb szakemberek irányításával.

Magyar Pénzverő Zrt.
Érmevilág
http://www.ermevilag.hu

Az oldalakon mindenki megtalálhatja a számára vonzó érméket, legyen az akár ezüst vagy arany, amely befektetésnek is kiváló. Abban az esetben is érdemes nézelődni nálunk, ha lelkes amatőrként gyűjti az érméket, hiszen egy-egy gyönyörű, precíz kidolgozással készülő miniatűr remekmű nem csak befektetésnek tökéletes, de szemet-lelket gyönyörködtető műalkotás is egyben.

Érmevilág
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
hobbi.wyw.hu: Hobbi katalógus. Különböző kreatív hobbival foglalkozó weboldalak gyűjteménye. Szabadidős tevékenységek.
Gyűjteményünkben 654 válogatott hobbi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 654 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 23 | Linkre kattintás összesen: 177940